Om oss

OM OSS

Ansvar, kvalitet och hållbarhet

Viktigt på riktigt – vår syn på hållbarhet


Vi väljer material och metoder som ger minsta möjliga miljöpåverkan, många gånger mer skonsamma för miljön än de du köper i dagligvaruhandeln.
Vi städar smart och slösar inte på resurser i onödan.


Hållbarhet ett helhetsansvar

Hållbarhet innebär också att vi som företag, arbetsgivare och leverantör tar ett helhetsansvar, där vi väger in såväl miljörelaterade som sociala och ekonomiska aspekter. Grönare Vardag har kunnat växa genom att hålla hårt på – vår kvalitet. Allt vi gör hänger ihop och kvalitetsbegreppet är genomgående i vårt dagliga arbete, i våra relationer med medarbetarna, i vårt miljöarbete och i vårt ansvar gentemot dig som kund.


Vårt ansvar mot dig som kund

Grönare Vardag finns till för att vi behövs. Därför är det du som kund som är vår givna utgångspunkt. Du ska känna dig trygg med att släppa in oss i ditt hem och lita på att vi respekterar dina önskemål och din integritet. Vi skriver sekretessavtal med våra medarbetare och gör utdrag ur belastningsregister. Alla anställda utbildas, både praktiskt och teoretiskt. Dessutom finns våra områdesansvariga och teamledare tillgängliga och har kontinuerlig tillsyn. Skulle det trots allt hända något oförutsett, träder vår ansvarsförsäkring i kraft. Vi vill givetvis att du ska vara nöjd med våra tjänster. Därför finns också vår Nöjd kund-garanti. Om du upptäcker brister i vårt arbete, är det viktigt att du meddelar oss, så att vi kan åtgärda det med en gång.Visst kan vi bli bättre!

Vi är stolta över det vi gör. Självklart kan och vill vi ändå bli bättre och utvecklingen går hela tiden framåt.

Vi tar gärna emot dina synpunkter när det gäller kvalitet, säkerhet och hållbarhet.


Hör av dig till oss!

TELEFONTIDER

 

Måndag- Fredag 9.00- 17.00

Lördag: 10.00 - 13.00

Söndag: STÄNGDBli av med alla gifter! Njut av ett rent hem.

GET IN TOUCH

 

Adress: Segergatan 6,  26145 Landskrona

Email: Info@gronarevardag.se

Telefon:  070 753 84 50

© Copyright. All Rights Reserved.