Om oss

Om Oss

`` Tiden räcker inte helt enkelt till att göra andra saker som är viktiga men hamnar ner i prioritetlistan så som städningen.

Vill du slippa all stress och ansträngning som städning innebär?
Låt Grönare Vardag ta hand om det åt dig! När du kommer hem efter en lång dag ska du kunna öppna ytterdörren och mötas av ett välstädat hem, inte mer arbete.

Vi på Grönare Vardag vill ge dig den ultimata hotellkänslan varje gång vi besöker ditt hem. Därför använder vi bara miljövänliga kemikaliefria produkter som är snälla mot både din hälsa och vår egen.
Sedan vi grundades 2018 av Lana Salihu har vi vuxit snabbt och blivit mångas förstahandsval för städning, både för privatpersoner, kontor och byggbolag.

Bli en del av vår resa för att ge dig och din familj mer tid och samtidigt göra en positiv inverkan på miljön.

Boka din städning med Grönare Vardag idag och upplev den ultimata hotellkänslan i ditt eget hem!

Vårt ansvar mot dig som kund

På Grönare Vardag strävar vi alltid efter att ge den bästa städningen och att möta dina behov och förväntningar.
Vi erbjuder professionell städning för både privatpersoner och företag, inklusive hemstädning, fönsterputsning, flyttstädning och storstädning.
Vi vill att du ska känna dig trygg när du släpper in oss i ditt hem, så vi har skrivit sekretessavtal med våra medarbetare och gör utdrag ur belastningsregister. Vi utbildar också alla våra anställda både praktiskt och teoretiskt och har områdesansvariga och teamledare tillgängliga för att se till att allt går som det ska.

Skulle det trots allt hända något oförutsett finns vår ansvarsförsäkring att falla tillbaka på.
Vi vill självklart att du ska vara nöjd med våra tjänster och därför har vi också en Nöjd kund-garanti.

Om du upptäcker brister i vårt arbete är det viktigt att du meddelar oss så att vi kan åtgärda det med en gång.Hos Grönare Vardag strävar vi alltid efter att leverera den bästa servicen till våra kunder. Vi vill att du ska känna dig nöjd och tillfreds med våra tjänster och därför är vi alltid beredda att förbättra och utveckla oss.

Vi är stolta över vårt arbete och vill alltid bli bättre. Därför tar vi gärna emot feedback och synpunkter när det gäller kvalitet, säkerhet och hållbarhet, så att vi kan fortsätta att utvecklas och förbättra oss.

Om du har några förslag eller synpunkter på hur vi kan bli bättre, tveka inte att höra av dig till oss. Vi är här för att hjälpa dig att få det ditt hem förtjänar!


Hör av dig till oss!