Om oss

Om Oss

Skapa ett bekymmersfritt liv med Grönare Vardag - Din nyckel till total avkoppling!


Har du tröttnat på den stress och ansträngning som städning innebär?

Sluta slita och låt oss på Grönare Vardag ta hand om allt åt dig!

När du återvänder hem efter en lång dag ska du kunna öppna ytterdörren och omedelbart omslutas av en känsla av renlighet och harmoni. Ingen mer stress, bara ren njutning.

Vi på Grönare Vardag strävar efter att ge dig den ultimata hotellkänslan varje gång vi besöker ditt hem. Vi är medvetna om att du förtjänar det bästa och därför använder vi endast miljövänliga, kemikaliefria produkter som inte bara är skonsamma för din hälsa, utan även för vår egen. Vi tror på att skapa en ren och fräsch atmosfär utan att kompromissa med människors välmående eller naturens balans.


Sedan vårt företag grundades 2018 av Lana Salihu, har vi vuxit i rasande takt och blivit förstahandsvalet när det kommer till städning, både för privatpersoner, kontor och byggbolag. Vår passion för att leverera överlägsen service har gjort oss till ett pålitligt namn inom branschen. Vi är stolta över den tillit och det förtroende som våra kunder har gett oss, och vi strävar alltid efter att överträffa deras förväntningar.


Genom att välja Grönare Vardag blir du en del av vår resa mot att skapa mer tid åt dig och din familj samtidigt som vi gör en positiv inverkan på miljön. Varje städning med oss är ett steg närmare en renare och grönare värld. Tillsammans kan vi göra skillnad.

Boka din städning med Grönare Vardag redan idag och upplev den ultimata hotellkänslan i bekvämligheten av ditt eget hem!


Njut av total avkoppling och låt oss ta hand om resten


Vårt åtagande gentemot dig som kund


På Grönare Vardag är vårt främsta mål att erbjuda den bästa städningstjänsten och möta alla dina behov och förväntningar. Vi levererar professionell städning för både privatpersoner och företag, inklusive hemstädning, fönsterputsning, flyttstädning och storstädning.


För oss är din trygghet av största vikt när du väljer oss att ta hand om ditt hem. Därför har vi skrivit sekretessavtal med våra medarbetare och kontrollerar belastningsregistret för deras säkerhet. Vi ser också till att alla våra anställda får noggrann praktisk och teoretisk utbildning. Dessutom har vi områdesansvariga och teamledare som övervakar och säkerställer att allt fungerar smidigt.


Vi är stolta över att informera dig om att vi har kollektivavtal för våra medarbetare. Detta garanterar inte bara deras rättigheter och förmåner utan bidrar också till en ökad kvalitet i vårt arbete.


I händelse av olyckor eller oväntade händelser kan du vara trygg med att vi har en ansvarsförsäkring som täcker eventuella skador.


Ditt nöje är vårt främsta fokus, och för att säkerställa din tillfredsställelse har vi en Nöjd kund-garanti. Om du av någon anledning upptäcker något som inte lever upp till dina förväntningar, vänligen meddela oss omedelbart så att vi kan åtgärda det.


Vi är alltid öppna för feedback och vi strävar ständigt efter att förbättra oss. Om du har några förslag eller synpunkter om hur vi kan bli ännu bättre, tveka inte att höra av dig till oss. Vi är här för att hjälpa dig och se till att ditt hem får den omsorg det förtjänar.


Hör av dig till oss!