Flyttstädning

Flyttstädning

Miljövänlig flyttstädning av hög kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris

Flyttstädning


Behöver du hjälp med flyttstädning från ett pålitligt städbolag som fokuserar på miljövänliga alternativ och hög kvalitet till ett rimligt pris? Då är Grönare Vardag det perfekta valet för dig!


Våra priser för flyttstädning är konkurrenskraftiga utan att tumma på kvaliteten. Vi strävar alltid efter att upprätthålla högsta standard i vårt arbete och vi vill att du ska känna dig helt nöjd med resultatet. Du kan lita på oss för en personlig och pålitlig service som överträffar dina förväntningar.


Flyttstädning är en viktig del av att flytta, oavsett om du säljer din bostad, flyttar från en hyresrätt eller vill se till att din nya bostad är helt färdigstädad innan du flyttar in. Vår checklista för flyttstädning täcker allt från ytskikten till dolda detaljer, så att du kan lämna din gamla bostad med god samvete och börja nästa kapitel på rätt fot.Vi lämnar även garanti på vårt arbete.

Ett lyckligt par som firar sin flytt i sitt nya hem, mannen håller upp sin kvinna medan de båda leer bredvid resultatet av en noggrann flyttstädning

 Boka Flyttstädning  

Gör din flytt till en stressfri och smidig upplevelse genom att låta oss på Grönare Vardag ta hand om din flyttstädning. Vi erbjuder en enkel bokning, där du snabbt och enkelt kan få en kostnadsfri offert på ditt uppdrag. Kontakta oss idag för att få all information du behöver om bokning av din flyttstädning.

Välj Grönare Vardag för en smidig flyttstädning

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Få kostnadsförslag – Flyttstäd

Kontakta oss så tidigt som möjligt så att vi kan boka in den städning som passar in bäst i er flyttplanering.

Vi lämnar garanti på vårt arbete. Skulle det uppstå någon brist så är det bara att kontakta oss så löser vi det snarast möjligt.

Villkor för flyttstädning

Här kan du ladda ner våra villkor för flyttstädning.